مرا فریب داده، میتوانم از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۵ #18675679

سلام
من ۲۱ سالمه ۳ سال پیش با یک آقای آشنا شدم خیلی زود بحث ازدواج و پیش کشید و گفت با خانوادت آشنام کن منم همین کار و کردم ولی بعد مدتی فهمیدم زن و بچه داره با حرفاش منو خانوادمو قانع کرد که زنشو نمیخواد و بطور ازدواج کرده و میخواد طلاق بگیره الان یک سال و نیم هس داره بهونه میاره و بعد یک سال بهم گفت فقط بازیت دادم و زنم و میخواد و توی این مدت از من سواستفاده جنسی کرده میخوام بدونم میتونم ازش شکایت بکنم یا نه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید از ایشان اقدام قانونی نمایید لذا برای این امر که شما را بازی داده نیاز به مدارک از جمله چت و شاهد نیاز هست و نیز به جهت ( رابطه و سوء استفاده جنسی ) نیز به دلیل اغفال شما و خانواده تان میتوانید اقدام نمایید .

سلام
میتونم ازش شکایت بکنم یا نه///بله
میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی وبعد از پرداخت هزینه دادرسی ، شکایت ثبت نمایید . بعد از ثبت شکایت رسیدگی و تحقیق درباره جرم آغاز می شود و در صورت احراز جرم ، پرونده به دادگاه ارشاد ارسال می شود .

برای اثبات چنین پرونده هایی شهادت شاهد است که معمولا اثبات جرم از این طریق بسیار سخت و ناممکن است . راه های بسیار دیگری هم برای اثبات رابطه نامشروع وجود . از جمله این راه ها می توان وجود عکس و فیلم را نام برد . همچنین وجود پیامک یا چت ها در فضاهای مجازی همگی می توانند راهی برای اثبات جرم رابطه نامشروع باشند . همه این موارد در صورتی اثر دارد که باعث شود قاضی به وجود رابطه نامشروع پی ببرد و منجر به اثبات جرم می شود . در این دسته از جرایم علم قاضی و نظر او بسیار مهم و تاثیر گذار است