ثبت لایحه دفاعیه در دفاتر خدمات قضایی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱,۵۳۶ #18667936

با سلام و احترام
آیا می توانم با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی نسبت به ثبت لایحه دفاعیه خود در خصوص شکایتی که به من شده اقدام کنم؟

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی ک شماره پرونده و دیگر اطلاعات را داشته باشید میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قصایی لایحه را ثبت کنید.

سلام بله مراجعه به دفاتر الکترونیکی قضایی مشخصات شما در سامانه می باشد ولایحه را ثبت نمایید موفق باشید

بله با مراجعه به دفاتر خدمات امکان ثبت لایحه (با در دست داشتن اطلاعات پرونده)ممکن است .

بله می توانید با بهمراه داشتن گپی دادنامه یا شماره ۱۶ رقمی پرونده وشماره بایگانی لایحه خود را تحویل و ثبت نمایید

اگر حضورتون در جلسه رسیدگی الزامی نداشته باشه می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

امکان ارسال لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی راه اندازی شده است ولیکن بررسی نمایید در ابلاغ حضور شما در شعبه ضروری اعلام شده است یا نه ؟

با درود جهت جلوگیری از عواقب احتمالی و تضییع حقوق خویش بهتر است لایحه را وکیل دادگستری تنظیم نماید و آنگاه جهت ثبت آن به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه فرمائید.