عروس خواهان چهار دانگ از منزل فعلی بر اساس سهم سه دانگ خود میباشد، آیا درخواست او صحیح است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #18603561

ما در قباله عروس سه دانگ از ملک مسکونی را که دو دانگ دیگر آن به نام مادر بنده و یک دانگ دیگر آن به نام بنده بود را به نام زدیم.در قباله فقط دانگ مطرح شد نه مبلغ.این ملک به مبلغ ۸۰۰ میلیون ارزش گذاری شد و فروخته شد..طبق توافق طرفین و خواسته عروس مبنی بر این که سهم مادر من از ما جدا شود منزل دیگری به مبلغ ۶۰۰ میلیون خریداری شد.الان عروس خواهان چهار دانگ از منزل فعلی شده بر اساس سهم سه دانگ خود که مبلغ آن ۴۰۰ میلیون میشود. آیا درخواست او صحیح است؟میتواند اثبات کند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نحوه تقسیم و مالکیت هر یک از شرکاء در منزل جدیدی که خریداری شده است تابع توافق آنها است
اما اگر در این زمینه توافق نشده باشد باید هر کسی به میزان سهمی که از منزل قبلی داشته از منزل جدید نیز سهم بگیرد
و پول مازاد از فروش منزل قبلی نیز( یعنی ۲۰۰ میلیون تومان) نیز باید به نسبت سهم مالکیت ها تقسیم میشود

با سلام
در محاکم قضایی ، ملاک میزان قید شده در سند نکاحیه میباشد
اگر دز سند نکاحیه میزان سه دانگ قید شده ، لذا در اینصورت زوجه صرفا مستحق سه دانگ ملک میباشد نه کم یا بیشتر .
موفق باشید