آیا برای خانه ای که 41 سال پیش خریداری شده است سند رسمی صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۶ #18468

با سلام و خسته نباشید. 41 سال پیش مادرم خانه خود را از یه نفر خریده برای نصفش قولنامه دارده اما اون نصف دیگه رو که حدود 100 متر میشه براش مدرک نداره چو ن پدربزرگم 3 هزار تومن از مالک خریده ولی کاغذشو الان گم کردیم. الان عمه ام با پدرم مشکل پیدا کرده میخواد اذیت کنه زنگ زده به پسران مالک گفته اینا زمین پدرتون رو دزدین. اونام بدون هیچ سندی رفتن اداره ثبت اسناد و ادعای دروغ کردن. ما هم 41 ساله تواین خونه ایم و همه همسایه ها میدونند. فقط چون اون کاغذ رو گم کردیم مادرم جوش میخوره. مالک خودش مرده پسراش از همه جا بیخبر الان مدعی اند. همه هم مادرمو میشناسند که خودش سرپرست بوده و یه لقمه نون حرام نخورده و . . . .

الان چجوری میشه؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به اداره ی ثبت محل قرار گرفتن خانه مراجعه کرده و با ارائه ی قولنامه ی خود و اثبات سبق تصرف 41 ساله ی خود با شهادت شهود خواستار تنظیم سند رسمی برای خانه شوید بدیهی است که در صورتیکه مدارک و سابقه ی شما در خانه اثبات گردد و بلا معارض باشد ( بعد از انتشار آگهی ) سند کل خانه برای شما تنظیم خواهد شد.

موید باشید