شکایت از فروشگاه اینترنتی به دلیل فروش کالایی که موجود نداشته به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۸ #18407405

با سلام، من از سایت اینترنتی اقدام به پیش خرید یک عنوان بازی کردم، اما پس از معطل کردن من پس از ۱ هفته پول منو پس دادن و در سایت اینماد در جواب شکایت من به دلیل نگه داشتن بی دلیل پول من ، به من تهمت اخاذی زدند، میخواستم بدونم با توجه به اینکه تو مدت زمانی که پول من رو نگه داشتن و بی دلیل در وبسایتشون اعلام موجودی یک کالا رو کردن و من رو از گرفتن آیتم های به خصوصی که دیگه قابل گرفتن نیستند محروم کردند، از طرفی هم تهمت اخاذی به من زدن چون ازشون شکایت کردم، آیا میتونم به صورت رسمی و قانونی این مورد رو پیگیری کنم و از ایشون بابت خسارت جبران ناپذیری که من زدن شکایت کنم ؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
از طریق دفاترالکترونیک خدمات قضتیی شکایت خود را مطرح کنید که دربلیس فتا پیگیری میشود اسناد موثق باشد قابل پیگیری می باشد