قاضی دستور نشر آگهی داده، چکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۳ #18384293

باسلام من از مرخصی زندان که داده بودن و پرسنل زندان در جریان و خود کارمندش در زمینه اخذ شاکی ها در ارتباط بود بعد امدن از مرخصی کل شاکی ها را رضایت کامل گرفتم ولی نرفتم و پرونده ارسال شد به این شعبه ولی چون غیبت داشتم پرونده درست کرده بودند
با احترام

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما مکلف به معرفی و حضور در زندان بودید و ازاین باب تخلف نمودید و با توجه به رضایت اخذ شده از شکات این موضوع را با لایحه ای به قسمت اجرای احکام واصل نمایید

نرفتن شما به زندان به منزله جرم فرار از زندان محسوب می شود لذا موضوع را به دادگاه طی لایحه ای اعلام نمایید

سلام و درود، شما می بایست گواهی رضایت را طی لایحه ای اعلام می کردید، و نرفتن به زندان قبل از این امر تخلف می باشد، در هر صورت توصیه می گردد ضمن اعلام موضوع به اجرای احکام ، مساله را پیگیری کنید؛ آرزوی موفقیت.

درود
رضایت شاکی را به شعبه اعلام نمایید.

درمورد غیبت از مرخصی زندان تخلف کردید ولی باتوجه به رضایت شکات ارفاق خواهند کرد در هرحال طی لایحه ای رضایت شکایت را به شعبه اجرای احکام ارائه داده تقاضای ارجاع پرونده به شعبه و اتخاذ تصمیم قانونی بکنید

سوال شما مبهم است ولی بنظر بابت اخذ رضایت شکات سوال دارید. گواهی رضایت ایشان را به اجرای احکام ارائه کنید

اولا باید نوع جرمتان مشخص گردد که ایا قابل گذشت است یا غیر قابل گذشت در ثانی وقتی که قرار موقوفی اجرا از دادگاه صادر نشده باشد دلیلی نمیشود که نقض قانون نمایید.