جرم پسر من چیست و دادگاه چه نظری ارائه میدهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۶ #18297839

من یک پسر دارم که مدتی است به یک دختر فراری که خودش خواسته کمکش کرده است و بهم علاقه مند شده اند و قصد ازدواج دارند و دختر به خانه خود نمیرود و مادر دختر شکایت کرده و پسر من در بازداشت است و دختر خودش به قاضی گفته همه چیز طبق میل خودش بوده و میخواهد با پسر ازدواج کند و فردا هم دادگاه دارند حالا میشه لطف کنید و بگید جرم پسر من چیست و دادگاه چه نظری ارائه میدهد .ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم آدم ربایی اگر شکایت خانواده دختر باشد به لحاظ فقدان عنصر مادی و معنوی اثبات نمیگردد.
جرم ارتباط نامشروع هم در صورتی که صیغه موقت جاری شده باشد منتفی است و روابط مشروع است.

ماده ۶۳۷

هر گاه زن و مردی که بین آن‌ها علقه‌ی زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه‌کننده تعزیر می‌شود

اگر ارتباط نامشروعی صورت گرفته هر دو نفر قابل مجازات هستند.

با سلام

قطعا نظر دادگاه مبنی بر انعقاد نکاح مثبت خواهد بود و پسر شما با توجه به اظهارات دختر مرتکب جرمی نشده است

عنوان مجرمانه مشخص نیست به دختر فراری چه کمکی (جرم دختر چه هست ) شما باید به شعبه سربزنید نوع کمک وشکایت به شما اعلام می کند

درودبرشما
چون دختربااراده خودش پیش پسر شما امده است پسرشما مرتکب جرم خاصی نشده است نگران نباشید