حکم دادگاه برای زوجه چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۱۱ #18224904

زوجی ازدواج کرده اند و به زوجه تجاوز شده و زوجه از ترس ابرو این موضوع را با هیچ کس بیان نکرده حال بعد از گذشت چند سال اگر زوج بخواهند جدا شوند فرزندی وجود دارد که احتمال میرود حاصل ان تجاوز بوده باشد
مهریه به زوچه تعلق میگیرد؟
حضانت فرزند با این احتمال که اگه یقین کنیم مال پدر کنونی وی نیست با چه کسی است؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع ربطی ب مطالبه مهریه ندارد و زوجه مستحق دریافت مهریه خواهد بود و بنا بر اینست ک طفل حاصل زندگی مشترک این زوجین هست مگر اینکه مستنداتی خلاف این موضوع دیگری را ثابت کند

در هر صورت مهریه به زوجه تعلق خواهد گرفت . با انجام تست DNA می توانید تعلق یا عدم تعلق طفل را به خود مشخص نمایید که در صورت عدم وجود رابطه پدر و فرزندی بین شما و طفل ، حضانت طفل با مادر خواهد بود

سلام
حضانت طفل با مادر خواهد بود
درصورت عدم تعلق فرزند به پدر
مهریه تعلق می گیرد

مهریه در هر صورت باید پرداخت شود لاکن در خصوص اینکه فرزند را حاصل ازداوج با زوج نمی داند باید از طریق دادگاه برای اثبات ادعای خود اقدام نماید

با سلام
مهریه در هر صورت تعلق میگیرد
اصل بر این است که فرزند متعلق به همسر قانونی زوجه است مگر خلاف آن به اثبات برسد

مهریه به زوج تعلق میگیرد درصورت عدم تعلق فرزند به پدر حضانت با مادر است

در هر صورت مهریه به زوجه تعلق خواهد گرفت و شما مسئول پرداخت آن خواهید بود. با انجام تست DNA نیز می توانید تعلق یا عدم تعلق طفل را به خود مشخص و معین نمایید. که در صورت عدم وجود رابطه پدر و فرزندی بین شما و طفل ، حضانت طفل با مادر خواهد بود و درصورت وجود رابطه پدر و فرزندی ، الویت حضانت تا ۷ سالگی با مادر و بعد از آن با پدر خواهد بود.