پسر مذکور از من خواسته قولنامه فوق را برایش بفرستم ناگفته نماند من فقط یک نسخه کپی آنرا دارم و خودش چیزی ندارد به نظر شما این کار را بکنم یا نه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۵ #18198080

سال ۱۳۶۱ پدرم مغازه اش را در شهرستان در بازار سنتی شهر با مغازه ای کوچکتر که به صورت ۳ دانگی  و بین دو شریک به نسبت مساوی بوده در همان بازار با قولنامه ای  دستی معاوضه میکند در متن قولنامه علاوه بر در نظر گرفتن مبلغ اجاره ای ناچیز قید شده است که طرفین حق واگذاری ملک متصرفی را بدون اجازه مالک نمیتوانند بدیگری واگذار نمایند و نیز در هر زمان که هر دو ملک آماده شد جهت فروش هیچکدام از یکدیگر حق گرفتن پول ملک را ندارند یک سال بعد پدرم مغازه کوچک را فروخت
اما سند ملکیت هیچکدام از مغازه ها به جز ۱/۵ دانگ از  مغازه  کوچک تا کنون انتقال نیافته است
در حال حاضر مالک ۱/۵ دانگ دیگر مغازه کوچک فوت کرده و پسر ایشان که سالهاست در مغازه فعال است اظهار میدارد ورثه با توجه به اینکه سند ۱/۵ دانگ را در اختیار دارند مدعی مغازه شده اند و طرح شکایتی کرده اند
و تبعات و مشکلات این داستان برای ما چه خواهد بود؟و کلا چه پیشنهادی دارید؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به عدم ذینفع بودن شما در دعوای شریک پدرتان علیه پدر اقدامی از سوی شما متصور نخواهدبود

سلام

به نظرمی رسدخلاف قراردادعمل نموده اند.

با درود شما در این موضوع سمتی ندارید

طبق قرارداد و توافق بایستی عمل میشد و پدر شما باید اقدام به تنظیم سند به نام خود به طرفیت ورثه مطابق قرارداد نماید. شما دینفع نیستید .

درود
شما در این دعوی ذینفع نیستید دعوی به طرفیت پدرتان است نه شما.

دعوی شریک پدرتان هیچ ارتباطی بشما ندارد