فروشنده درخواست ابطال سند را داده که بصورت شکلی از طرف دادگاه رد شده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۷ #18189638

با سلام. بنده تیرماه ۹۹ یک واحد آپارتمان را در دفتر معاملات املاک خریداری کردم و در طی یک ماه سند را هم به خودم منتقل کردم و در مبایعه نامه توافق کردیم در مرداد ماه تخلیه و تحویل انجام شود.‌بعد از مراجعه برای تحویل با ممانعت و استنکاف فروشنده مواجه شدم و دادخواست خلع ید تقدیم کردم.در خلال این دادخواست فروشنده درخواست ابطال سند را داده که بصورت شکلی از طرف دادگاه رد شده، بعد از این ادعای غبن فاحش دادن و حالا یک مبایعه نامه ساختگی ما بین فروشنده و پدرش انجام دادن و بصورت دستی اقرار بر خرید و فروش کردن و با پرداخت ۶۰۰ میلیون. و پدر فروشنده گفته که من دد جریان فروش نبودم، در صورتیکه بنگاه املاک و چند نفری که شاهد بر اطلاع و وحتا پیشنهاد فروش ایشان بوده.ممنونم برای راهنماییتون

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به توضیحات بعید است که دعوی ایشلن مورد قبول دادگاه واقع شود.

سلام و ارادت
با توجه به اقداماتی که انجام داده اند بنظر میرسد به نتیجه ای نمیرسند و دعوی ایشان رد میگردد .

سلام
در صورت رد شکلی دعوی، طرح مجدد آن مانعی ندارد. ادعای ایشان در مورد واگذاری ملک قبل از شما به پدرشان ضمن این که به نظر صوری می رسد، اقرار به فروش مال غیر است که جرم بوده و قابل مجازات خواهد بود. ضمنا ادعاهای ایشان با هم تناقض دارد که مطمئنا دادگاه به این موضوع توجه خواهد کرد.

سلام
در صورت رد شکلی دعوی، طرح مجدد آن مانعی ندارد. ادعای ایشان در مورد واگذاری ملک قبل از شما به پدرشان ضمن این که به نظر صوری می رسد، اقرار به فروش مال غیر است که جرم بوده و قابل مجازات خواهد بود. ضمنا ادعاهای ایشان با هم تناقض دارد که مطمئنا دادگاه به این موضوع توجه خواهد کرد.