حدود دو روز میگذره اما هیچ ابلاغیه ای توش ثبت نشده، ابلاغیه های گذشته فورا بعد از ثبت نام قابل نمایش هستند ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۵ #18158332

سلام خسته نباشید . حدودا شهریور مبلغ مشکوکی به حسابم واریز شد( ۴۰۰هزارتومان ) که بعد از دو روز اون مبلغ رو برگشت دادم به همون حسابی که اومده بود ، روز بعدش متوجه شدم حسابم مسدود شده که بعد که به بانک مراجعه کردم متوجه شدم از پلیس فتای کرج حسابم مسدود شده بعد از تماسی که پا پلیس فتا داشتم گفتن همین هفته حسابتون باز میشه
گذشت بعد از تماس دوباره ای که داشتم گفتند حدود یک ماه نیم میکشه و حسابتون باز میشه
الان که تماس گرفتم گفتن تا قاضی دستور بده

طبق مشاوره ای که از یکی از دوستان گرفتم توی سامانه ثنا ثبت نام کردم الان حدود دو روز میگذره اما هیچ ابلاغیه ای توش ثبت نشده
خواستم بپرسم ابلاغیه های گذشته فورا بعد از ثبت نام قابل نمایش هستند ؟
برای همچین پرونده ای اگه بنده از بندرعباس شکایتی کنم بهتر نیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابلاغیه هایی که به شما ارسال میشوند مرا میتوانید از طریق سامانه ی ثنا پیگیری نمایید.
علت و عنوان شکایتی که قصد پیگیری آن را دارید را مطرج ننموده اید.
در صورتیکه ابلاغ بدست شما نرسید و یا رفع انسداد نشد،موضوع را از طریق شعبه ای که به پرونده رسیدگی میگرده پیگیری نمایید.

با سلام. ابلاغیه های جدید به سامانه شما ارسال میگردد.. ضمنا جهت رفع توقیف حساب خود به شعبه مربوطه از طریق پلیس فتا مراجعه نمایید.