اگر شکایتم را پیگیری نکنم چه اتفاقی می افتد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۹ #18127149

سلام

من درمورد تجاوز به عنف از کسی که پرده بکارتمو برداشته و منو تهدید کرده و مورد ازار و اذیت قرار داده شکایت کردم،اما به دلیل اینکه نمیتونستم پیگیری کنم رضایت دادم، اما بعد از یک ماه دوباره برام ابلاغیه اومده که بیا و ادامه پیگیری انجام بده اگر نرم چه اتفاقی میافته؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تجاوز به عنف ، جزء حدود الهی است که دارای جنبه حق اللهی و حق الناسی است، که جنبه حق اللهی آن بر جنبه حق الناسی غلبه دارد، در نتیجه گذشت شاکی خصوصی نمی تواند موجب عفو گردد. لکن امکان عفو در شرایط خاص دیگری وجود دارد

با سلام شما می توانید پیگیر پرونده خویشتن باشید و هیچ مشکلی پیش نمی آید

پرونده مختومه خواهد شد

با سلام و احترام
در صورت رضایت شما قرار منع تعقیب صادر می شود و مشگلخاصی برای شما پیش نخواهد آمد

درصورت ارائه دلایل و مدارک کافی علیه متهم قرار جلب به دادرسی صادر و پیرو آن کیفر خواست و سپس به دادگاه کیفری ۱ ارجاع خواهد شد و در صورت عدم ارائه دلیل پرونده قرار منع تعقیب صادر خواهد شد و شما باتوجه به رضایت موردی برای عدم حضور ندارید