تکلیف حکم تکمیل و تنظیم سند آپارتمان چی میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #18100889

منظورم از متریال ساخت زده و ساختمان نواقصی دارد که هزینه زیادی داره.... حالا طرف تکمیل نکنه با همین حکم میتونم نواقص رو ازش پولشو بگیرم... یعنی کارشناس از اجرای احکام میاد و نواقص رو یاداشت میکنه و آنوقت تکمیل نکنه پولشو بگیرم و خودم تکمیل کنم با همین حکم یا باز دوباره دادخواست همین نواقص رو از دوباره که نمیخاد بدم؟ سوال دوم، درضمن تنظیم سندم میسر نیست چون خیلی خلافی داره که حدود یک ملیارد خلافی داره انوقت برا سندی که نمیخوره و قابلیت اجرایی نداره تا هرزمان که نتونه منو راضی کنه میتونم بابت تاخیر در عدم انجام تعهد در مبایعه نامه که روزی ۵۰ هزار تومن زدیم رو با دادخواست جداگانه‌ خسارت بگیرم.... سوال سوم..یعنی وقتی تحویل بگیرم دیگه خسارت تاخیر روزی ۵۰ هزار تومن تا همین الان حساب میشه یا بابت تنظیم سندم اجرا میشه چون وقتی سند نمیخوره چطوری میخاد منو راضی کنه و من ۵۰ هزار تومن رو هرچند وقت یه بار با حکمی که قطعی شده ازش بگیرم....

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- الزام به رفع نواقص یا دریافت خسارت نواقص ملزم به طرح دعوی جدید است .
۲- در صورتیکه منع قراردادی برای مطالبه خسارت تاخیر تعهد وجود نداشته باشد امکان دریافت وجود دارد .
۳- این موضوع بستگی به محتوای توافقاتتان در قرارداد تنظیمی دارد .