در جلسه بعد دادگاه که وقت نظارت به لحاظ نامه پزشکی قانونی تجدید شده است ایا قاضی حکم میدهد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۷۲ #18099156

با سلام و ارزوی سلامتی برای شما عزیزان
طبق شکایتی که از سه نفر داشتم
یکی از متهمین در هیچ یک از جلسه های دادسرا و اولین جلسه دادگاه کیفری دو حاضر نشده است.
و دو نفر دیگر نزد دادیار محترم حاضر و بیان کرده اند:
متهم ردیف اول:اقرار مقرون به واقع به درگیری با شاکی
متهم ردیف سوم:اقرار به درگیری با شاکی
و بنا بر این دلایل کیفر خواست صادر شد.
اما در جلسه اول دادگاه قاضی محترم از ایشان پرسیدند که ایا قبول دارید که این کار را کرده اید؟
و هیچ کدام قبول نکردند.و به من اعزام مجدد به پزشکی قانونی را دادند و از هر سه ما امضا گرفت.
سوال من از شما بزرگواران این است که در جلسه بعد دادگاه که وقت نظارت به لحاظ نامه پزشکی قانونی تجدید شده است ایا قاضی حکم میدهد؟
ایا امکانش هست که شاهدین من را احضار کند؟
با این شرایط که نزد دادیار محترم اقرار کرده اند ایا انکارشان نزد قاضی قبول واقع میشود؟
با سپاس از زحمات شما.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
بستگی به این دارد که پرونده مستعد(آماده) صدور رای میباشد یا خیر.
شما در راستای دفاع از خویش هر ادله ای که دارید ارائه دهید، و جهت روشن شدن ماجرا از دادگاه نسبت به موضوعی خاص نیز می‌توانید تقاضای تحقیق‌ کنید، النهایه، تصمیم گیرنده مقام قضایی است.

با سلام..
دوست عزیز در صورتیکه با وصول نظریه پزشکی قانونی پرونده تکمیل و معد صدور رای بوده باشد، دادگاه با اعلام ختم دادرسی، اقدام به صدور رای خواهد نمود..
هر جند که فلسفه احضار شهود همواره با نظر دادگاه می باشد، ولی طبق توضیحات حضرتعالی، بنظر می رسد که با اقرار ضمنی متهمین، وجود حالت منازعه اثبات گردیده است. و دیگر نیازی به احضار مجدد شهود احساس نمی گردد..
موفق باشید..

با سلام
در این موارد نمیتوان پاسخ قطعی داد زیرا اگر پرونده کامل باشد رای صادر خواهد شد اما در غیر ان امکان طولانی شدن روال دادرسی خواهد بود

درود بر شما
اگر اصل درگیری ثابت شود احتمال صدور حکم است اما بهر حال باید به کلیه ی دلایل از جمله اظهارات شهودشما رسیدگی شود.

در صورتی که پرونده مستعد صدور رای باشد دادگاه اقدام به صدور رای خواهد کرد لذا قاضی با توجه به پرونده رای صادر خواهد کرد

معمولا منتظر اعلام نظر قطعی پزشگی قانونی می شوندتعیین وقت نظارت نیز به همین منظور صادر شده ولی ختم رسیدگی به نظر قاضی بستگی دارد

با سلام
در صورت صلاحدید مقام قضایی ، شهود احضار می گردند.