آیا شهادت یک نفر بجز شاکی برای اثبات امری کفایت می کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #18065300

سلام
کسی از بنده بعنوان دریافت رشوه شکایت کرده است بنده یکسری کپی مدارک که از ایشان پیش بنده بود به درخواست خودشان را قبل از شکایت ایشان به برادرم دادم که به ایشان پس بدهد و ایشان با یک نفر دیگر سر قرار حاضر شدند و برادر بنده نیز پاکت کپی مدارک را تحویل داده است حالا ایشان ادعا کرده پاکتی که برادر بنده به ایشان داده حاوی پول بوده و بنده بخشی از پولی که رشوه گرفته بوده را پس دادم سوال بنده این است که اولا ایشان ادله ای برای اثبات دادن پول ندارند و برای پس دادن اون پاکت که ادعا دارند در آن پول بوده تنها بجز خود یک شاهد دارند و بازپرس دستور مواجهه حضوری داده است آیا با یک شاهد بجز خود ایشان اثبات می شود که بنده از طریق برادرم به ایشان پول داده ام؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اظهارات شاهد و سایر قرائن و امارات امکان احراز بزه انتسابی وجود دارد.

بازپرس می تواند با تحقیقات قضایی و به ضد و نقیض کشاندن متهم جرم را احراز کند توضیحات شاکی نیز می تواند راهگشا باشد

سلام البته یک شاهد هم می تواند موجب حصول علم برای بازپرس وقاضی باشد اما در جلسه موجهه حضوری می توانید با اجازه بازپرس سوالات فنی و تکنیکی از شاهد بپرسید و اظهارات خلاف واقع ایشان را محرز نمایید خصوصا با این سوالات تعارض اظهارات قبلی شاهد با اظهارات ایشان در جلسه مواجهه حضوری را محرز نمایید