آیا قضاوت قاضی در یک دادگاه حقوقی تنظیم سند طبق مفاد مبایعه نامه می‌باشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۰ #18058174

با سلام و احترام استادان عزیز
آیا در یک دادگاه تنظیم سند قاضی بر اساس مطالب ذکر شده و توافقات ذکر شده در مبایعه قضاوت می‌کند و رای صادر می‌کند
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله با بررسی ادله رای صادر می کنند.

سلام
بله ساختار رسیدگی در دادکاه حقوقی براساس مدارک و سایر ادله از جمله نظر کارشناس و شهادت شهود و..میباشد

باتوجه به مدارک ارائه شده حکم صادر میشود چه مبایعه نامه وچه مدارک دیگر

سلام وقت بخیر
در صورتیکه مبایعنامه رسمی و محضری باشد و تمام ادله و مستندات وجود داشته باشد امکان صدور رای در جلسه دادرسی امکانپذیر است.

با سلام
دادگاه با توجه به مطالب و توافقات ذکر شده در مبایعه و تطبیق آنها با قانون و ملاحظه اسناد و دلایل موجود بر اساس مقررات و اصول آیین دادرسی مدنی حکم قانونی را صادر خواهد نمود.

با بررسی مدارک و مستندات ارائه شده از سوی طرفین از جمله مبایعه نامه حکم صادر می شود.

بله قاضی با توجه به ارایه مدارک و مستندات از سوی طرفین حکم صادر خواهد نمود