آیا تو این شرایط کرونا با توجه به شرایط مشروحه به بنده حکم تخلیه می دهند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۷۵ #18055597

با سلام و احترام
مادر بنده یک واحد آپارتمانی دارند که سال گذشته به مستاجر اجاره داده شد. علی رغم گذشت ۲ ماه از پایان قرارداد و اخطارهای متعدد، متاسفانه مستاجر اقدام به تخلیه ننموده است.
با عنایت به اینکه بنده تنها فرزند ذکور پدرو مادرم هستم (متاهل با ۲ فرزند) و خود هیچ خانه ای برای زندگی ندارم و در واقع نیاز شخصی به آن واحد آپارتمانی دارم، و همچنین در طول یکسال مدت اجاره، مستاجر اجاره ماهیانه خودر را حتی یکماه را هم واریز نکرده است،
ابتدا اظهارنامه بابت تخلیه ارسال کنم بهتر است یا مستقیم جهت حکم تخلیه اقدام کنم؟
با تشکر
راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید دادخواست تخلیه بدهید

دادخواست تخلیه بدهید....

درود می توانید مستقیما درخواست صدور دستور تخلیه را از شورا نمایید

سلام شما می توانید مستقیما درخواست صدور دستور تخلیه را از شورا نمایید

با سلام
با این شرایط امکان تخلیه از طریق شورای حل اختلاف وجود دارد

باسلام باتوجه نپرداختن کرایه ونیازشخصی شما دادگاه حکم تخلیه صادرمی نماید

سلام با توجه به نیاز شخصی شما ممکن است