لطفا این جمله ابلاغیه رو معنی کنید، جریان چیه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۷۶ #17999662

ابلاغ! اخطاریه / احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط مهلت حضور: ۵ روز علت : اخذ آخرین دفاع ظرف مهلت مقرر اقدام ، در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
دوست عزیز به موجب این ابلاغیه به شما اخطار شده است که جهت ارائه آخرین دفاع در‌دادسرای مربوطه حاضر شوید
شما موظف به حضور در دادسرا جهت ارائه آخرین دفاع نیستید و در این مورد مخیر هستید
اما بهتر است حاضر شوید و در دفاع از خود دقت نمایید
برای مثال احیانا اظهارات شما در آخرین دفاع نباید متناقض با اظهارات سابق شما در آن مرجع باشد
متاسفانه علی الاصول این اخطاریه زمانی ارسال می شود که مقام تحقیق نظر بر وقوع جرم از سوی شما دارد و اقدام بعدی صدور کیفرخواست علیه شما خواهد بود.
امیدوارم پاسخ من برای شما کامل باشد
موفق و پیروز باشید