مجازات ارسال پیامک‌هایی که منجر به خودکشی شده و فوت شود

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۲۱ #17760142

با سلام و احترام، متاسفانه چند وقت پیش یکی از آشنایان خودکشی کرده و فوت شدن و دلیل خودکشی به خاطر ارسال پیامک‌هایی بوده که دریافت کرده. الان اگر اون شخص که پیام ارسال کرده رو پیدا کنند چه حکمی براش صادر میشه؟ ممنون بابت پاسخ و راهنمایی شما.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پاسخ ذیل تکمیل می شود؛ بند ب ماده ۱۵ قانون جرایم رایانه ای

با سلام،محتوای پیام باید بررسی شودهر چنددخودکشی جرم انگاری نشده و به تبع آن نمی توان معاونت در خودکشی داشت اما اگر ترغیب یا تشویق به خودکشی در فضای رایانه ای یا مخابراتی بوده طبق بند ب ماده ۱۵ جرم انگاری شده و قابل مجازات است

سلام
می بایست محتوای پیام ها بررسی گردد

سلام

ارسال پیامک جرم نیست که موجب محکومیت ایشان شود

با سلام صرفا با بررسی پیامک ها امکان تشخیص جرم وجود دارد‌.

خودکشی مسئولیتی برای شخص دیگه ای ندارد.

سلام چنانچه محتوای پیام ارسال شده به شخص فرد را تهدید ترغیب و دعوت به خودکشی کند و خودکشی برای فرد آسان کند جرم و قابل مجازات هست بنابراین اول باید محتوای پیام ها برررسی شود تا بتوان پیگیری قضایی صورت بگیرد و شکایت کنید