برای اینکه پرونده رو بفرستم دیوان چکار باید انجام بدم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۱۳ #17710813

در رابطه با پرونده بنده امروز در دادگاه تجدید نظر رای قطعی صادر شده در صورتی که عدله کافی نیز ارایه داده بودم
چند درصد احتمال داره که روند رو بفرستن دیوان؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود و سلام شما باید ببینید موضوع پرونده شما قابل ارجاع به مرحله فرجام خواهی هست یا نه نفرمودید در چه پرونده ای با چه خواسته

ارسال به دیوان عالی کشور منتفی است مگر درخواسا اعاده دادرسی برحسب موضوع و ادله بدهید

پرونده شما در مرحله تجدید نظر منجر به صدور رای قطعی خواهد شد و در صورتی که مدرک جدیدی برای ادعا نداشته باشید پرونده برای رسیدگی به دیوان ارسال نخواهد شد

سلام .
بزرگوار پاسخ به سوال شما نیاز به ملاحظه رای تجدیدنظر و مستند قانونی مندرج در دادنامه هست !
ضمنا اطلاع از موضوع پرونده ( به جهت حقوقی و کیفری بودن آن) ضرورت دارد
همینطور مدارک و مستندات شما باید بررسی شود
وگر دلایل شما مورد توجه قرار نگرفته باشد میتوانید اعتراض داشته باشید و درخواست اعاده دادرسی و رسیدگی فرجامی کنید
بدون اطلاع از این موارد امکان مشاوره کامل و تخصصی و رسیدن به پاسخ مدنظرتون وجود نخواهد داشت
ضمن اینکه آراء دادگاه تجدیدنظر قطعی می باشد و به صورت خودکار به دیوان ارسال نمیشود !!! بنابراین سوال شما درخصوص میزان درصد ؛ پاسخش صفر درصد است!!
دقت داشته باشید فرصت اعتراض فرجامی ۲۰ روز است
توصیه می شود با ارائه توضیحات کافی و ارائه مدارک درخصوص ادعاتون از مشاوره تخصصی بهره مند شوید
موفق باشید

پرونده مختومه گردیده است و فرستادن پرونده به دیوان تنها در صورت وجود جهات اعاده دادرسی ممکن است

هر پرونده ای قابلیت اعتراض در دیوان را ندارد

اگر باتوجه ب ادله کافی و مستندات شما رای قطعی در دادگاه تجدید نظر صادر شود میتوانید با ادله جدید ب ان اعتراص کنید درغیر اینصورت با مدارک فعلی پرونده ب دیوان عالی ارجاع داده نخواهد شد