درصورتی که قاضی جرم را رشوه اعلام کند احتمال هست در تجدیدنظر این رای تغییر کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۵۳۸ #17687645

سلام یکی از اقوام نزدیکم که خانوم هستند کارمند دولت بودند و طی ۱۰ سال مبلغ۱۰۰ میلیون حق الزحمه میگیرن اما قاضی این ۱۰۰ ملیونو رشوه حساب میکند و رای خیلی سنگین جریمه ۱۰۰ میلیون ۷۰ ضربه شلاق و ۵ سال حبس تعریزی رو برا خانومه انجام میده سوال من اینه با توجه به این که تمام کسایی که حق الزحمه دادن خودشون قبول دارن که این پول رشوه نبوده و حتی رییس بخش مربوطه متهم هم گفته خودم رضایت دادم بر انجام کارها و دریافت حق الزحمه و با توجه به این که متهم خانوم هست آیا تو تجدید نظر احتمال این که ۷۰ ضربه شلاق و ۵ سال حبس تعریزی از بین برود هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید با ارائه دلایل معتبر تجدیدنظرخواهی کنید

سلام
باید اسناد و مستندات رای صادره مورد بررسی قرار بگیرد و نحوه اثبات و احراز جرم نیز مهم می باشد ولی به نظر با تنظیم لایحه ای قوی احتمال نقض رای یا کاهش مجازات در دادگاه تجدیدنظر وجود دارد

سلام
اگر نسبت به رای اعتراض داشته باشید باید با درخواست کتبی و ابطال تمبر این درخواست را به دفتر دادگاه صادر کننده رای یا دفتر دادگاه تجدیدنظر تقدیم کنید.

طبق ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری نیز اخذ رشوه
و سوءاستفاده از مقام اداری ممنوع بوده و استفاده از هرگونه امتیاز،
تسهیلات، حق مشاوره‌، هدیه و موارد مشابه
در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل
توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تمام سطوح از
افراد حقیقی و حقوقی به‌جز دستگاه ذی‌ربط خود تخلف محسوب می‌شود.