ازدواج بدون رضایت پدر چگونه امکان دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۷ #17541459

با سلام میخواستم بدونم قانونی هست که وقتی دختر به سن قانونی رسیده اما پدرش با ازدواج مخالفه بتونن اجرا کنن و دختر ازدواج کنه؟؟ ضروریه ممنون میشم پاسخ بدین

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه پدر بدون دلیل قصد مخالفت ازدواج با دخترش داشته باشد:مطابق با ماده۱۰۴۳ ق.م هرگاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند, اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نمایدو شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده است, پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.

با درود اگر دوشیزه باشید و در هر سنی نیاز به اذن پدر است، ولیکن، اگر پدر شما بی دلیل مخالفت می‌کند میتوانید دادخواست داده و پسر مورد علاقه‌ خود را به دادگاه معرفی کنید و اگر قاضی صلاح بداند در قالب رای مجوز ثبت ازدواج شما را صادر خواهد کرد.

با سلام ، بله می توانید دادخواستی از حیث اخذ اذن ازدواج تقدیم نمایید

با سلام
در ابتدا بهتر است که دلایل مخالفت پدرتون رو بررسی کنید و اگر دلایل ایشون برای شما قانع کننده نبود با گفتگو موضوع رو حل کنید در غیر اینصورت و منطقی نبودن مخالفت ایشون میتوانید از دادگاه اذن ازدواج بگیرید