میتوان با ارسال اظهار نامه به فروشنده و مشخص کردن تاریخ خاص خواهان حضور او در محضر برای انتقال سند شد و گواهی عدم حضورش را گرفت؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۷۰ #17472424

سلام،ایا پس از گذشت یکسال از تاریخ مندرج در مبایعه نامه، با وجود عدم پایان کار و سند، میتوان با ارسال اظهار نامه به فروشنده و مشخص کردن تاریخ خاص خواهان حضور او در محضر برای انتقال سند شد و انگاه گواهی عدم حضورش را بگیرم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
گواهی عدم حضور در دفاتر اسناد رسمی صرفا در تاریخ مندرج در مبایعه نامه که طرفین تعهد به حضور در دفاتر رادارند، صادر شده و بعد از سپری شدن مهلت امکان صدور وجود ندارد.
چنانچه در مبایعه نامه مورد استناد تاریخ حضور در دفترخانه قید نگردیده باشد بمنزله فوریت جهت حضور در دفترخانه بمنظور انتقال سند بوده و شما میتوانید نسبت به طرح دعوی الزام به حضور در دفاتر اسناد رسمی و امضا و انتقال سند اقدام فرمائید و در واحد اجرای احکام در صورت عدم حضور محکوم علیه نماینده دادستان نسبت به امضای اسناد اقدام خواهد نمود.

گواهی عدم حضور باید در تاریخ مندرج در مبایعه نامه جهت حضور در دفتر اسناد رسمی اخذ گردد لذا با اظهار نامه آن هم پس از گذشت یک سال از تاریخ نمی توان گواهی عدم حضور را از دفتر اسناد رسمی بخواهید

دفاتر اسناد رسمی گواهی عدم حضور را وفق قرارداد صادر می نمایند و خارج از قرارداد و صرف ارسال و ابلاغ اظهارنامه گواهی صادر نمی شود.
لکن برای الزام وی به تنظیم سند و پایانکار و مقدمات تنظیم سند بدون گواهی عدم حضور نیز می توانید اقدام حقوقی نمایید .

میتوانید اظهار نامه ارسال کنید ولی دفاتر اسناد رسمی گواهی عدم حضور صادر نمیکنند

با سلام
چنین در خواستی ممکن نیست.شما اول اظهارنامه جهت تنظیم سند ارائه بدین نتیجه ای نگرفتین.علیه ایشون برای تنظیم سند طرح دعوی نمایید.

با سلام
خیر چنین امری مقدور نخواهد بود و در چنین مواردی گواهی صادر نخواهد شد

با سلام شما باید با اظهار نامه در املاکی که مبایعه نامه نوشته شده قرار بگذارید تا تاریخ جدیدی را اعلام کنید و بنویسید. اگر حضور پیدا نکرد ان وقت عدم را بگیرید