با توجه به اینکه تمام مدارک بنام من است؛ باید بر علیه چه کسی دادخواست بدهم و با چه عنوانی؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۸ #17363418

در سال ۹۰با شخصی یک کامیونت شراکتی از لیزینگ----------اجاره به شرط تملیک با اقساط ۵ ساله برداشتیم.پلاک و سند و کارت ماشین بنام من در رهن لیزینگ ماند بعد از مدتی با شریکم به اختلاف خوردم و سهم اونوخودم برداشتم قرار بود بریم شرکت لیزینگ چون پرونده داشتیم با هم در لیزینگ،چون کل پولش را گرفته بود نیامد. تا اینکه در سال ۹۶ اقساط را من کامل پرداخت کردم ولی شرکت لیزینگ می گوید برای فک رهن و انتقال سند باید شریکت هم باشد در حالیکه شریکم نه میاد و نه توجهی می‌کند.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به فک رهن علیه شرکت لیزینگ مطرح کنید

ابتدا با ارسال اظهارنامه موضوع را به اطلاع شریک برسانید در صورت عدم اقدام دادخواست الزام به فک رهن و الزام به ایفای تعهد را علیه ایشان مطرح کنید

درود
دادخواست الزام به فک رهن بدهید

دادخواست الزام به فک رهن و ایفای تعهد علیه شریک خود بدین

با سلام
پیشنهاد می گردد بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به شریک خود بدهید .
چنانچه موثر واقع نشد مشاوره تخصصی اخذ نمایید .

سلام با توجه به اسناد و مدارک تسویه تون با شریک میتوانید ابتدا با ارسال اظهارنامه به شریک و سپس تنظیم دادخواست الزام ایشان به انجام تعهدات را بخواهید
مشاوره تخصصی نیاز به بررسی بیشتر و توضیحات تکمیلی از طرف شما دارد

با درود
علیه شریک دادخواست دهید، مطابق قرارداد الزام به فک رهن را بخواهید، و الزام به ایفای تعهد قراردادی.
بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید