آیا میتونم خودم رو تبرئه کنم و نجات پیدا کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #17323337

منزل من در انتهای یک کوچه بن بست است که یه باغ بزرگ کنارش قرار دارد دو روز پیش من و همسرم از در منزل بیرون امدیم و قصد رفتن به دنبال فرزند کوچکم که منزل پدرم بود را داشتم که دو دختر از انجا بیرون امده پشت سر انها دو پسر با هم و در اخر دو پسر دیگر با هم که از بوی دهان و طرز صحبتشان متوجه شدیم که مست هستند من به انها گفتم که شما در اینجا کاری دارید که هر روز به اینجا می آیید و با حرفهای زشتی که به یکدیگر میزنید برای خانواده ام ایجاد مزاحمت میکنید که یکدفعه یکی از انها گفت تو تازه به اینجا امده ای ما در این محل بززگ شده ایم حالا تو میخوای جلوی ما رو بگیری و دیگری یک قمه از کنار لباسش بیرون اورد و به سوی من و همسرم حواله کرد ما به داخل حیاط رفته و انها به طرف ما امدن که حال همسرم که توده ای سرطانی دارد و استرس برایش سم است بد شد نزدیک بود داخل حیاط بیافتد که یکی با لگد به در زد من هم انها را به بیرون هل دادم که یکی دیگر به طرف ما کلی سنگ پرتاب کرد که به در صاحبخانه برخورد کرد و منم که دیدم انها کمی ترسیده اند و مردم کم کم دارن جمع میشن انهارو دنبال کردم تا اواسط کوچه که با کمک مردم جدا شدیم و تمام شد منو به یکی از دوستان زنگ زده که همسرم رو به بیمارستان ببریم او با سرعت خود را به من رساند که در روز بعد که پنجشنبه بود متوجه شدم که بر علیه من شکایت کرده که من به پای یکی از انها چاقو زده ام حالا من به هر کدام از همسایه ها میگویم که برای شهادت بی گناهی من بیایند چون که من تازه واردم پا پس میکشند من هم میخوام صبح شنبه برای ورود و به حیاط منزل و دم درم و فحاشی و تهدید بر علیه انها شکایت کنم که شاید بتوانم از این مشکل رهایی پیداکنم یک شاهد مرد و یک شاهد زن که نصفو نیمه شاهد ماجرا بودند قبول کردن که تا جایی را که دیده اند شهادت دهند میخوام بدونم
آیا میتونم خودم رو تبرئه کنم و نجات پیداکنم یا کاری از دستم ساخته نیست چون مادر یکی از انها چند نفر از دوستان و اشنایان خود را به عنوان شاهد اینکه انها هیچ سلاحی نداشتن و فقط من با یک قمه به دنبال انها بودم معرفی کرده است به نظر شما من چه کاری بکنم ک خودمو از این مخمصه نجات بدم لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه اسامی شهود و مطلعین روز درگیری را به خاطر دارید می توانید اسامی آنها را به بازپرسی ارائه داده است را شخصا آن‌ها را احضار نماید