میتونه شکایت کنه و پرینت مکالمه و پیامک بخواد، حتی قبل از تاریخ عقد رسمی؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۷ #17162962

سلام، من با خانمی دوست بودم حدود یکی دو سال، پیام و چت میکردیم، الان حدود ۶ ماه فقط پیامک میدیم به هم اونم بیشتر مال بورس بوده یعنی گفت خواستگار داره و ارتباط نمیخواد داشته باشه چون گفته بود میخواد ازدواج کنه ولی من باور نکردم حتی تو پیامکم بهش گفتم چند بار یه مدرکی بده الان نامزدش فهمیده که بهم پیامک می‌دادیم به نامزدشم گفتم حرف بدی نزدیم این چند وقت عقد رسمی فکر کنم نکردن شاید فقط صیغه خونده باشن، میخام بدونم میتونه شکایت کنه و پرینت مکالمه و پیامک بخواد، حتی قبل از تاریخ عقد رسمی؟ یا حتی مال سال قبل؟ میخام بدونم مشکلی برا من پیش میاد با وجود اینکه من باورم نکرده بودم ازدواج کرده تو این ۶ ماه پیام ناجوری هم ندادیم به هم ممنون از پاسخگویی ذهنم درگیر ه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله نامزد ایشان میتوانید علیه شما و همسر خود برای داشتن روابط نامشروع اقدام نماید اما برای این امر بایستی ادله و مدرک کافی داشته باشد که دادگاه را برای اخذ پرینت مکالمات قانع نماید . و چون بفرموده شما پیامک ها کاری بوده جای نگرانی نخواهد بود .

رابطه نامشروع بنا بر محتوا و نوع پیامکها قابل اثبات است کما اینکه اکثر قضات به صرف رد و بدل پیامک نیز جرم رابطه نامشروع را محقق نمیدانند

با سلام .محتوای پیامک ها شرط هست جهت بررسی رابطه نامشروع .