تو شرایط کرونا باز هم باید فرزندمو در کلانتری به پدرش تحویل دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۶ #17009870

میخواستم بپرسم تو این شرایط کرونا باز هم باید فرزندمو در کلانتری به پدرش تحویل بدم یعنی قانونی وجود نداره که بتونم به خاطر این شرایط بچه رو نبرم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تحویل فرزند در کلانتری برای این است که طرفین نتوانند منکر انجام تعهد خود شوند بنابراین شما می توانید با همسرتان توافق کنید و تحویل فرزند را در محل دیگر غیر از کلانتری انجام دهید و مراتب را صورتجلسه نموده و تاریخ بزنید این امر به فرزند شما هم هست
ولی وضعیت موجود مجوز بر اینکه شما فرزند را تحویل ندهید نیست.