در صورتیکه مشارکت در لواط شده باشد چه مجازاتی در نظر گرفته خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۴۱۲ #16999

سلام -ما چهار نفر داخل یه خونه بودیم نشسته داشتیم قلیان میکشیدیم که یهو گوشی دوستم یوسف به تماس در امد و یکی از دوستانش که بچه خوشگل بود با او تماس گرفت بعد یوسف او را به خانه دعوت کرد و موقعی که بچه خوشگل به خانه وارد شد من و یوسف اقدام به خفت گیری او کردیم و دو دوست دیگرمان از ترس فورا خانه را ترک نمودن -یوسف به پسره تجاوز کرد ولی من تجاوز نکردم ولی شلوارش رو فقط اوردم پایین وبا چاقو ی میوه خوری تهدیدش کردم -و با فردا شبش همان بجه خوشگل که دوست یوسف بود -یوسف را به وسیله تیغ جراحی از ناحیه گردن مورد ظرب و جرح قرار داد که طولی نکشید یوسف در گزشت .قاطل بعد از 48ساعت خورا معرفی به پلیس اگاهی کرد و گفت یوسف ومحمد که من باشم یعنی بنده 48ساعت قبل در خانه به من تجاوز کردن -وبلا فاصله من را گرفتن و به اگاهی بردن بعد از 2بازجویی پی در پی که من گفتم خبر از چیزی ندارم -من را از طریق شکنجه وا دار به اعطراف کردن -ومن هم همه داستان را اعتراف کردم -و قاضی من را به زندان به طول 80 روز حبس نمود وبعد از 80 روز حبس با قید 100ملیون سند ازاد شدم -حال حکم من چیست -ایا به چند سال حبس محکوم میشم

اتهامات که در تعین وضعیت زندان بود به شرح زیر است
اماده سازی برای لواط-تهدید با چاقو-هتک هرمت

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما به اتهام لواط مجازات نخواهید شد به دلیل اینکه بعد از مراجعه ایشان به پزشکی قانونی قابل اثبات میباشد. لذا به دلیل آماده سازی برای لواط و تهدید با چاقو  مجازات حبس و شلاق برای شما در نظر گرفته خواهد شد و میزان آن بستگی به نظر قاضی دارد.