شکایت از سارق خودرو، یافتن خودرو و تعویض برخی وسائل خودرو

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۷ #16750804

سلام، دوشنبه صبح متوجه شدیم ماشینمون رو دم در دزدیدن. فیلم دوربین هم داشتیم، مامور اومد صورتجلسه کرد و رفت ولی فیلم رو ندیدن و گفتن بعدا برامون بیارید. ما خودمون گشتیم ماشین رو دم در خونه‌ای پیدا کردم، با پلیس تماس گرفتیم و منتظر شدیم اما نیومدن ودر این زمان سارق داشت سوار میشدکه بره ما خودمون جلوش رو گرفتیم و مدارک و ماشین و یک سری آچار رو هم ازش پس گرفتیم. در همین حال همچنان منتظر پلیس بودیم که بیاد ولی متاسفانه دزد فرار کرد و پلیس بعد از نیم ساعت اومد. حالا نمی‌دونم چکار کنم، بعضی از وسایل ماشین را عوض کرده و از طرفی به قانون و اجرای قانون هم اعتماد ندارم.

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوانید از سارق با استناد به شهود و فیلم دوربین مداربسته شکایت کنید.

باید شکایت کنید و هرجا که ماشین را مشاهده کردید میتونید ماشین را روشن کرده و با خود ببرید.

سلام با مشخصات سارق علیه او شکایت کنید

سلام
طرح شکایت سرقت اموال خودرو از سارق بنمایید

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی علیه سارق شکایت طرح کنید.

سلام از فرد سارق شکایت نمایید و برای اثبات به شهادت شهود استناد نمایید

سلام
چاره ای نیست جز اینکه شکایت سرقت کنید
و مواردی که کم و زیاد شده رو تو شکوائیه ی خودتون ذکر کنید