شرایط مرور زمان و اجرای مجزای جند جرم در یک پرونده

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۳ #16683740

فردی،شخص دیگری را قذف و تهدید نموده است.
الف:قذف مادر، ب.قذف شخص، ج.تهدید به مرگ و درگیری.
۱. مجموع مجازات فرد چقدر هست؟
۲. بابت قذف مادر، دو جرم حساب می‌شود یا یک جرم؟
۳. زمان اجرای احکام قذف تا چند سال هست و آیا مشمول مرور زمان می‌شود؟
۴. هر یک از مجازات‌ها را می‌توان برای آن‌ها اجرای احکام گرفت یا اینکه اجرای احکام شامل کلیه مجازات پرونده می‌باشد؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، اولا مجازات قذف درصورت اثبات ، مجازات حدی ۸۰ تازیانه حدی دارد و قابل جمع با مجازات تعزیری ناشی از تهدید و فحاشی نیست و مجازات حدی مشمول مرور زمان اجرا نیست، مجازات تهدید هم حبس تعزیری قابل تبدیل به جزای نقدی در صورت داشتن شرایط لازم می باشد.

سلام ،قذف جرم تعزیری نیست و مشمول مرور زمان نمی شود ولی مرور زمان تهدید یکسال است ،قذف در صورت اثبات که معمولا بسیار سخت است ۸۰ تازیانه حدی دارد و قابل جمع با سایر جرایم نیست البته در بسیاری موارد قذف با توهین و فحاشی اشتباه گرفته می‌شود و اکثر فحاشی‌ها قذف محسوب نمی‌شود.

سلام مجازات اشد اعمال می شود و مرور زمان یکساله دارد

قذف مادر، ربطی به فرزند ندارد و خود مادر باید شکایت قذف کند، برلی فرزند فقط توهین ساده محسوب میشود. مرور زمان اجرای حکم بیست سال می باشد و دستور همه مجازات ها در یک اجرائیه، صادر میشود