به تاخیر انداختن رای داور

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۳ #16642068

سلام
من خیلی نیازمند به پول بودم و شخصی خواست پول رو به من بده و قرارداد بستیم من الان ۱۰۰ میلیون ازش بگیرم و ۶ ماه دیگه ۱۳ تا ربع سکه بهش تحویل بدم و در دفتر اسناد رسمی این قرارداد تحت عنوان بیع (پیش خرید) ثبت شد و ذیل این قرارداد شرط داوری وکیلشون و ضامن از طرف من تعیین شد منم چک صد میلیون رو گرفتن و خرج کردم
سررسید پرداخت ربع سکه ها شد و من ندادم از طریق اجرای ثبت به اجرا گذاشت و داور هم رای به محکومیت من صادر کرد سر رسیدش ۵ روز پیش بوده چطور اینقدر سریع حکم صادر شده؟ کل حسابا و اموالم توقیف شده ۱۰ روز فرصت پرداخت بهم دادن
من خواستم اعتراض کنم گفتن بازم رای داور رو متوقف نمیکنه
راهی واسه تاخیر در اجرای حکم نیست؟

مشاوره حقوقی داوری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با این توصیف چاره‌ای جز پرداخت نیست.
موفق باشید

درود بر شما نیاز به مطالعه مدارک است

درود بر شما ،مستحضر باشید که اجرای ثبت به همین شکل است، متاسفانه چاره ای جز پرداخت ندارید.

درود
خیر باید سریع اقدام کنید

باسلام خیر میبایست نسبت به اجرای رای اقدام نمائید

سلام اجرای ثبت سریعا توقیف اموال مینماید متاسفانه راهی جهت تاخیر وجود ندارد

سلام باید دین خود را بپردازید