قاضی میتونه ۱ماه دیگه تمدید کنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۰ #16609896

سلام شبتون بخیر برادر من با برادر نامزدش دعواشون شده سر خیانت این خانم برادر ایشون از برادر من خواسته برا صحبت سر قرار بیاد وقتی برادر من میره ایشون با چند نفر دیگه بود و میزنه تو گوش برادرم و عصبیش میکنه و باعث میشه با چاقوی که تو ماشین بوده به دست برادر این خانم بزنه و بعد فرار میکنه خانواده من بخاطر مریضی برادرم نزاشتیم بره خودشو معرفی کنه چون ریه اشو تازه عمل کرده و بخاطر کرونا خطر ناک بود اما دنبال برادرم بودن و تونستن بعد چند ماه بگیرنش و قاضی ۱ ماه بازداشت موقت داده ما هم اعتراض دادیم و پرونده پزشکی برادرمو رو پرونده گذاشتین چون براش اونجا موندن خیلی خطرناکه و قرار شد پرونده به دادگاه بره اما با پارتی بازی کاری کردن بعد ۱ ماه هنوز پرونده به دادگاه نرسیده چون اسم دادگاه که باید ارسال میشد جای دیگه زده بودن الان با گذشت ۱ماه باز قاضی میخاد ۱ماه دیگه تمدید کنه ایا میتونه این کارو بکنه برادرم نه پرونده ای داره نه سابقه ای فقط خانواده نامزدش گفتن این اقا اومد خواستگاری ما ندادیم اومده پسرمونو زده و گفته اراذل و اوباش بوده با اینکه هیچ سابقه ای نداره میخام بدونم قاضی میتونه ۱ماه دیگه تمدید کنه و اینکه نامزد برادرم و مادرشون روزی که برادرمو گرفتن جلو دادگاه به من و پدرم فحاشی و توهین کردن و تف توی صورت ما انداختن ما میتونیم ازشون شکایت کنیم ممنون میشم از جوابتون

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، در صورت تشخیص دادگاه قرار قابل تمدید است، همچنین مستند به ادله همچون شهادت شهود می توانید علیه ایشان شکایت توهین و افترا مطرح نمایید

قرار بازداشت موقت هرماه قابل تمدید است

درود بر شما، تمدید بازداشت از اختیارات ایشان است، شما نیز چنانچه مدرک یا شاهدی برای اثبات ادعای خویش دارید، اقدام به طرح شکایت نمایید. .

باسلام
بله درصورت نیاز میتواند

درود
بله قرار بازداشت قابل تمدید است. اگر دلیل برای اثبات توهین دارید می توانید شکایت کنید.