زمان اعتراض به کارشناسی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۵۶ #16544007

منظور از هفت روز زمان بابت کارشناسی که قابل اعتراض می‌باشد آیا جمعه نیز لحاظ میگردد

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زمان اعتراض به نظریه کارشناسی هفت روز از تاریخ ابلاغ است و از آنجایی که روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمیشود نه روز وقت دارید که اگر روز نهم جمعه باشد یک روز به مهلت شما اضافه میشود

سلام بله محاسبه میشود مگر روز آخر جمعه باشد. موفق باشید

سلام
روزهای ابلاغ و اقدام جزو مواعد است یعنی اگر جمعه آخرین روز افتاده باشد باید شنبه اقدام کنید.

در صورتی که روز جمعه در بین روزهای هفته قرار گیرد همان هفت روز است لاکن در صورتی که هفتمین روز باشد فردای روز جمعه ملاک خواهد بود

اگر آخرین روز منتهی به تعطیل شود حساب نمی کنند

با سلام طبق قانون اگر رسیدگی به پرونده و یا کارشناسی اخرین روز به تعطیلی بخورد اولین رو زبعد تعطیلی روز اخر حساب میشود

باسلام روز جمعه محسوب می شود مگر اینکه روز آخر جمعه باشد که میتوان اعتراض را روز شنبه ارایه نمود.