آیا بلافاصله بعد از حکم اعسار و شروع اقساط حکم ممنوع الخروجی من می تونه رفع بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۱۸ #16506936

۱- مبلغ ۲۰۰ میلیون چک برگشتی دست یک نفر دارم، (حدود ۱۰-۲۰ فقره)

۲- یک فقره از این چک ها به مبلغ ۷۰ میلیون، ضمانت حسن انجام کار هست برای باقی چک ها (روی چک قید شده بابت ضمانت)

الان سوالی که دارم:

۱- آیا هم اصل مبلغ و هم ۷۰ میلیون ضمانت رو باید پرداخت کنم؟ یا پس از پرداخت اصل مبلغ از پرداخت ضمانت می تونم معاف بشم؟

۲- این چک ها برای سال ۹۰ هست و چک ۷۰ میلیون ضمانت سال ۹۵ برگشت خورده، برای این مبالغ امروز (سال ۹۸) چقدر باید پرداخت کنم؟

۳- من قادر به پرداخت ماهی یک میلیون تومن هستم. آیا این امکان هست که کل این مبلغ رو اعسار ببندم و با ماهی یک میلیون پرداخت رو شروع کنم؟ روندی که برای حکم اعسار باید طی کنم به چه نحو هست؟

۴- طلبکارم من رو ممنوع الخروج کرده، آیا بلافاصله بعد از حکم اعسار و شروع اقساط حکم ممنوع الخروجی من می تونه رفع بشه یا تا پایان تسویه مبلغ ممنوع الخروج می مونم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مخاطب گرامی هر چند سوالات شما متعدد است و در قالب یک سوال مطرح شده است. ولی توجه شما را به موارد ذیل جلب مینمایم.
سوال اول: بایستی هم اصل تعهد و هم ضمانت نقض تعهد و هم خسارات تاخیر تادیه آنها را پرداخت نمایید.
سوال دوم :نحوه محاسبه تاخیر تادیه بر اساس شاخص های تورم سالانه بانک مرکزی توسط اجرای احکام در روز اجر ا محاسبه میشود.
سوال سوم: دادگاه الزامی به صدور حکم تقسیط با مبالغ اعلامی اصحاب دعوی ندارد.

پاسخ فقره آخر سوال شما مثبت است.

سلام
پس از قطیت حکم اعسار از پرداخت محکوم به، با موافقت قاضی از ممنوع الخروجی شما رفع اثر می گردد

دوست عزیز برای قسمت اول سوالتون خیر به دلیل خلف وعده شما از پرداخت به موقع چکها شما موظف به پرداخت چک ضمانت نیز هستید.

قسمت دوم : بر اساس نرخ تورم و ارزش افزوده اعلام شده از طریق بانک مرکزی توسط اجرائ احکام محاسبه میگردد

قسمت سوم: میتوانید ماهیانه پرداخت کنید این مبلغ رو اما در کنارش ضمانت سنگین باید ارائه دهید و این موضوع فقط مربوط به پرداخت طی شرایط اعسار است و قبلا بایستی مال معرفی کنید