هیچ راهی برای طلاق ندارم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۲ #16471895

سلام خسته نباشید اگه زنی بخواد فرار کن و بره جای دیگه زندگی کن ایا دلیلی برای طلاق هست چون من هر کاری میکنم

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زن برای طلاق باید عسروحرج (شرایط سخت و غیر قابل تحمل)خودش رو در دادگاه ثابت کنه و صرف فرار و ترک منزل بی دلیل علت موجهی برای طلاق نیست.

با درود اگر مرد باشید میتوانید با تادیه حقوق مالی زن خویش را طلاق دهید

اگر زوجه هستید می‌بایست عسر و حرج خویش را اثبات نمایید تا بتوانید طلاق بگیرید، به صرف مخفی شدن یا مسکن دیگر گزیدن زوجه برای او حق طلاق ایجاد نمی‌کند، لیکن اگر مرد ۶ماه متوالی متواری گردد با شرایطی زوجه‌ او می‌تواند به لحاظ عسر و حرج تقاضای طلاق نماید

سلام
مرد بدون دلیل می تواند تقاضای طلاق کند و زن باید عسر و حرج را ثابت کند.

مرد می تواند همیشه زن را طلاق دهد