آیا به رای صادر شده ذیل که از ثبت اسناد صادر شده میتوانم اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۵ #16421538

با سلام.
حدود یک سال است که بنده از طریق ثبت اسناد یک سوم از حقوقم توقیف شده است و به متعهدله
داده شده است مطابق ماده ۹۶ اجرای احکام و ماده ۸۳ آیین نامه مفاد اجرا در صورتی که مدیون مستخدم دولتی باشد ربع الی ثلث حقوق و مزای مستمر ایشان توقیف و به متعهدله پرداخت میشود و و مستثنیات آن در نظریه های مختلف قوه قضاییه درج شده که عیدی و پاداش و اضافه کار خارج از شمول مواد فوق هستند:
۱. نظریه شماره ۵۵۴/۷ -۱/۲/۱۳۷۳
۲. نظریه شماره ۵۹۳۶ – ۱۴/۷/۸۲
۳. نظریه شماره ۶۵۰۵ /۷ – ۶/۸/۸۲
۴. نظریه شماره ۶۹۴۹/۷ – ۲۸/۸/۸۲
۵. نظریه شماره ۶۸۸/۷ تاریخ ۱۵/۲/۱۳۸۶

و متعهد له با زرنگی دوباره از ثبت اسناد نامه آورده که مطابق ماده ۷۴ آیین نامه تمام اضافه کار و پاداش و عیدی بنده رو باید بدن ایشون و واحد حقوقی اداره ما هم با این قضیه مخالفت کرده و پاسخ داده که حقوق و مزایای محکوم علیه در مواد ۹۶ و ۸۳ یک بار تحت بازداشت قرار گرفته و مستثنیات آن نیز در نظریه ها درج شده است و نمیتوان همان حقوق و مزایا را باز با ماده ایی دیگر از قانون تحت بازداشت قرار داد آن هم تمام و کمال . اداره ما این بار به نظریه استناد کرده است
نظریه ۵۲۷۰/۷ -۱۳/۷/۱۳۸۲
توقیف و پرداخت از حقوق مدیون یا ضامن وی که کارمند دولت باشد به غیر از مواردی که قانون گذار مستثنی نموده و یا کارمند شخصا" موافقت کرده که حسابداری هر ماهه معادل اقساط از حقوق وی کم بکند درسایر موارد ممنوع است.

اساتید گرامی آیا میتوانم بابت این موضوع از ثبت اسناد شکایت کنم؟
راهکار شما بزرگوران چیست؟ چون واقعا" زندگیم مختل خواهد شد اگه این موارد رو از حقوقم بردارن.
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله تصمیم اداره ثبت قابل شکایت می باشد

سلام و درود
امکان شکایت وجود دارد
موفق و موید باشید

درود
بهتر است رفع توقیف را بخواهید لیکن امکان شکایت نیز وجود دارد

بله ....
می توانید شکایت کنید

با درود
می‌توانید شکایت نمایید.

سلام
دوست عزیز رسیدگی به اعتراض و شکایت نسبت به عملیات اجرایی در صلاحیت رئیس اداره ثبت محل ( شهرستان) می باشد نظر رئیس هم قابل شکایت در شورای نظارت است.