فریب در ازدواج قابل طرح است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۶۳ #16221680

همسرم در بدو ازدواج مدعی بود که در رشته تحصیلیش در شرکت های بزرگ کار میکرد و مشغول به تدریس میباشد. همچنین در عکسی که از خود نشان میداد خود را دارای موهای بلند معرفی نمود. اما پس از ازدواج متوجه شدم که ایشان فقط یک هفته داخل شرکتی کار میکرد و از آنجا بیرون آمد. تدریس هم فقط یک ماه به طول انجامید و متوقف شد. به لحاظ ژنتیکی هم مشکل مو داشت و هم اکنون کاملا کم پشت با اندکی اختلاف نسبت به آقایون مو دارد و متوجه شدم که خانوادگی از کلاهگیس استفاده میکنن. الان که بینمان اختلاف افتاده و چند سال از ازدواج میگذره امکان طرح دعوی فریب در ازدواج با این معیارها وجود داره؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیار فسخ نکاح فوری است و دیگر نمی توانید به آن استناد کنید

باسلام بله چون قبل از ازدواج به امور واهی فریب داده اند تحت عنوان تدلیس شکایتی را تنظیم کنید موفق باشید

با سلام
فریب در ازدواج باید به محض اطلاع اقدام قانونی صورت میگرفت در حالیکه در حال حاضر از زندگی گذشته است

بادرودوسلام باعنوان تدلیس امکان تقدیم و تنظیم شکایت می باشد.

بله می توانید به عنوان دتدلیس در نکاح اثبات کنید

تحت عنوان تدلیس قابل شکایت است

با سلام . خیر ،به محض اطلاع از این موضوع باید اقدام میکردید نه الان .