دریافت انتقالی به رسیدگی پرونده قتل توسط مجنون بستری در شهری دیگر

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۳ #16068738

سلام، ۱۸ سال پیش پدرم را یک مجنون کشته و الان در تیمارستان تبریز هست. خودمان در تهران هستیم. امکانش هست پرونده را انتقالی بگیرم به تهران؟ اگر میشه چطور امکانش هست؟ ممنونم.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، خیر با توجه به اینکه دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است این خواسته امکان پذیر نیست.

باسلام خیر دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی داشته

سلام طبق ماده ۳۱۰ قانون آیین دادرسی کیفری دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی می‌باشد

خیر محل وقوع جرم دارای صلاحیت است

با سلام
پرونده علی القاعده در محل وقوع جرم رسیدگی خواهد شد

سلام
شکایت کیفری در محل وقوع جرم کیفری رسیدگی می شود.

سلام ، خیر این امکان وجود ندارد.