آیا امکان تغییر زمان جلسه وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۹ #16042343

سلام و عرض ادب
بنده هفته آینده جلسه رسیدگی به درخواست اعسار از بدهی مالی را دارم.
قبلا از طرف جلسه برای دهم اسفند در نظر گرفته و به بنده ابلاغ شده بود ولی به یکباره ابلاغیه جدیدی به تاریخ چهارم بهمن برایم ارسال شد که جلسه رسیدگی را به شانزدهم بهمن تغییر داده بود.
از آنجاییکه قبلا با شاهدان برای دهم اسفند هماهنگ کرده بودم و الان یکی از شاهدان بدلیل سفر کاری نمی تواند در جلسه جدید شرکت کند
ضمن اینکه در این زمان کوتاه نمیتوانم شاهد دیگری به دادگاه معرفی کنم.
سپاس از وکلای محترم سایت

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام موضوع را با قاضی پرونده در میان بگذارید

درود
موضوع را با قاضی شعبه مطرح نمایید تنها در صورتی که دلایل خاص و موجهی را اعلام نمایید ممکن است پذیرش گردد ‌

درود
چون تغییر وقت از جانب شعبه بوده ممکن است اگر صحبت کنید موافقت کنند.

با سلام وقت بخیر
قبل از جلسه به شعبه مربوطه مراجعه با مدیر دفتر و قاضی شعبه موضوع را مطرح کنید با توافق طرفین جلسه دادرسی تجدید می شود

سلام
قبل ازجلسه به شعبه مراجعه ‌کنیدوبامدیردفترشعبه موضوع رامطرح کنید

سلام
میتونیدحضورا به شعبه مراجعه کنید ولی پذیرش و تغییر وقت رسیدگی باشعبه ست.

میتوانید درخواست خود را به شعبه مطرح نمایید لیکن باید علت موجه داشته باشید