چگونه پرداخت وجه را قسطی کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۴ #15981066

سلام. سه سال پیش شریکم ۱۲ میلیون به حساب من واریز کرد برای شراکت. به هردلیلی ایشون زد زیر همه چی و رفت شکایت کرد که اینو قرض داده به من و خواستار بازگشت کل پول بود. منم اثبات کردم شراکت مدنی بوده منتهی تمام هزینه هارو ثبت نکرده بودم. با مدارکی که دادم دادگاه رای صادر کرده که باید ۸میلیون و نهصد هزار تومن به ایشون پس بدم. دوتا سوال دارم:
۱. چگونه درخواست قسطی کردن این وجه رو بدم؟چون ندارم و یک دانشجو هستم
۲. آیا تورم و یا تاخیر در تادیه شامل این رای میشه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست حقوقی مبنی بر اعسار منضم به استشهادیه شهود تنظیم نمایید .
خسارت تاخیر تادیه تا زمان پرداخت شما محاسبه و اخذ می گردد مگر اینکه اعسار ثابت شود که از تاریخ قطعی رای اعسار به بعد خسارت تاخیر تادیه دریافت نخواهد شد .

درود
اعسار دهید
از زمان قطعیت رای تا یوم الادا (روز پرداخت شما ‌‌) تاخیر تادیه باید پرداخت

درود
دادخواست اعسار مطرح نمایید‌.

نسبت به محکوم به دادنامه دادخواست اعسار تقدیم شعبه بدوی کنید. فرم اماده انرا از دادگاههای محل تهیه و پر کنید .برای این منظور شهود انرا امضا و تایید کنن که شما توانایی مالی ندارید و چیزی بنامتون نیست.
درخصوص خسارت تاخیر تادیه اگر خواهان در دادخواست خود انرا مطالبه کرده باشد و حکم به پرداخت ان صادر شده باشد باید بپردازید

دادخواست اعسار خود را تقدیم دادگاه کنید و در خصوص تاخیر تادیه نیز تا تاریخ اجرای حکم قابل محاسبه خواهد بود

با سلام
در خصوص تقسیط محکوم به اگر توان پرداخت آن را ندارید باید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تنظیم و تقدیم نمایید.

طبق ماده ۷ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی در مواردی که وضعیت سابق مدیون دلالت بر ملائت وی داشته یا مدیون در عوض دین، مالی دریافت کرده یا به هر نحو تحصیل مال کرده باشد اثبات اعسار برعهده اوست مگر اینکه ثابت کند آن مال تلف حقیقی یا حکمی شده است در این صورت و نیز در مواردی که مدیون در عوض دین، مالی دریافت نکرده یا تحصیل نکرده باشد هرگاه خوانده دعوای اعسار نتواند ملائت فعلی یا سابق او را ثابت کند یا ملائت فعلی یا سابق او نزد قاضی محرز نباشد ادعای اعسار با سوگند مدیون مطابق تشریفات مقرر در قانون آیین دادرسی مدنی پذیرفته می‌شود.
در خصوص تاخیر تادیه دادگاه در حکم صادره درباره آن تعیین تکلیف میکند .

شما میتونین دادخواست اعسار بدین. برای این منظور استشهاد تهیه کنید و شهود امضا و تایید کنن که شما توانایی مالی ندارید و چیزی بنامتون نیست. تاخیر تادیه تا زمان اجرا محاسبه میشه