میتوانند شناسنامه المثنی بگیرند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۳۳۴ #15892035

پدرم فوت شده است و خواهرهایم وصیت نامه را به من نمیدهند و شناسنامه پدرم هم که مهر فوت خورده است پیش من هست. ایا میتوانند شناسنامه المثنی بگیرند و کارهای وراثت را انجام دهند.

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما شخصا تقاضای گواهی انحصار وراثت را به شورا تقدیم می کنند.

باسلام
برای متوفی شناسنامه المثنی صادر نمی شود شما میتوانید گواهی انحصار وراثت بگیرید

صدور شناسنامه منتفی است لاکن هر ذینفعی و هر یک از وراث میتواند گواهی انحصار وراثت اخذ و تقسیم ماترک را انجام دهد

با سلام
برای متوفی شناسنامه المثنی صادر نمیشود. در ضمن شما میتوانید به تنهایی درخواست مهرو موم ترکه و انحصار وراثت نمایید .

صدور مجدد شناسنامه برای متوفی انجام نمی شود شما بایدتقاضای گواهی انحصار وراثت را به دادگاه تقدیم کنید
کارهای وراثت را وراث می توانند انجام دهند.وراث متوفی که منفعتی در اموال متوفی داشته باشد،

با سلام
اولا برای اخذ شناسنامه برای متوفی غیر ممکن خواهد بود و در این موارد دادگاه از اداره ثبت احوال استعلام میگیرد
دوما در استعلام از اداره ثبت احوال ، اسامی تمامی وراث متوفی مشخص خواهد شد و بدون حضور وراث تقسیم ماترک ممکن نخواهد بود و اگر هم تقسیم گردد بایستی سهم وارث غایب به حساب دادگستری واریز و بصورت امانت نگهداری شود

خیر المثنی منتفی است ولی نیازی به وجود شناسنامه ایشان نیست. میتوانند با مدارک خود درخواست صدور انحصار وراثت بدهند.