هزینه دادرسی و تجدید نظرخواهی پرونده های مالی که چند ردیف خوانده داره و اگر یکی از خواندگان به مبلغ محکوم شده اعتراض کنه به چه صورتیه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۵ #15873073

سلام
وقت همه وکلا و مشاوران حقوقی محترم بخیر سوالی داشتم مبنی اینکه اگه در پرونده مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت بعد از فوت پدرم از سوی نامادریم ( از ماترک متوفی ) که به طرفیت بنده که از همسر اول متوفی و پسر هستم و دو تن از دختران تنی خودشان مطرح گردیده ... دادگاه بدوی به ۵۴ میلیون نظریه کارشناسی رای داده و خواندگان رو محکوم کرده البته با توجه به رابطه مادر و فرزندی خواهان و خواندگان ردیف ۲ و ۳ که هم نیت و هم هدف هستند تنها معترض پرونده و رای دادگاه بدوی بنده هستم برای هزینه دادرسی و ارسال لایحه تجدید نظرخواهی باید ۴.۵ درصد از کل مبلغ محکوم شده یعنی ۵۴ میلیون رو پرداخت کنم یا به نسبت سهم الارث پسر به دختر و نصف مبلغ تعیین شده؟! دفتر خدمات قضایی به نسبت سهم الارث پسر به دختر هزینه ۴.۵ درصد از نصف مبلغ رو ازم گرفته ولی از شعبه صادرکننده رای بدوی ابلاغیه اومده که کسری هزینه دادرسی رو واریز کنم وگرنه لایحه تجدبد نظر خواهیم ثبت نمیشه
لطفا راهنماییم کنید
باتشکر از همه اساتید بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محکوم‌علیه به نسبت سهم الارث هزینه تجدیدنظر خواهی را پرداخت خواهد کرد

هرکس بر مبنای میزان محکومیت خود باید هزینه دادرسی بپردازد .

با سلام
در این خصوص محکوم‌علیه به نسبت سهم الارث هزینه تجدیدنظر خواهی را باید پرداخت نماید .

محکوم‌علیه به نسبت سهم الارث هزینه تجدیدنظر خواهی را باید پرداخت نماید

درود
به میزان محکومیتتان بنابر سهم الارث باید هزینه دادرسی را پرداخت کنید.

باسلام بایستی هزینه دادرسی را به اندازه مبلغ محکوم به خودتان پرداخت نمایید‌.

درود بر شما، در این خصوص هر محکوم‌علیه بایستی به میزان سهم‌الارث خود هزینه ی تجدیدنظر پرداخت نماید.