آیا در مورد بقیه ۲۵ متر میتوانم ادعایی داشته باشم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۹ #15820284

با سلام خانه ای چهار دیواری را به صورت سه دانگ مشاع خریداری نمودم که شش دانگ ملک در مجموع ۴۷۰ متر میباشد در موضوع تفکیک ملک متوجه شدم که متراژ خانه ام ۲۱۰ متر میباشد در حالی که باید ۲۳۵ متر باشد

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید توافقی صورت گیرد اگر انجام نشد فسخ معامله را انجام بده

با توجه به سوال مطروحه شما حق فسخ خواهید داشت

باسلام
میتوانید تقاضای کارشناسی نماید درصورت تاییدکسری توسط کارشناس به فروشنده رجوع ودرصورت عدم توافق بر مابه التفاوت میتوانید معامله را فسخ نمائید .موفق باشید

با توجه به کسر متراژ ، شما حق فسخ دارید مگر اینکه بابت این مقدار از کسری با فروشنده تراضی نمایید ... البته نکته ای که می تواند به شما کمک کند این است که قرارداد شما دقیقا مطالعه شود، اگر در قرارداد نحوه معامله شما بر اساس خرید و فروش هر متر مربع باشد و شما مبلغی بیشتر از متراژ تحویل گرفته شده را پرداخته باشید امکان استرداد مبلغ اضافی دور از ذهن نیست ...

باسلام طبق توافق بایستی به شما تحویل گرددمیتوانید فسخ نماییدیا اینکه مابه التفاوت را اخذنمایید.

با درود..
با طرح دادخواست تامین و جلب نظریه کارشناس رسمی دادگستری و تایید میزان کسری مساحت، در نهایت می توانید نسبت به اخذ ما به التفاوت میزان کسری اقدام نموده و یا معامله را بکلی فسخ نمایید..

درود بر شما، در این خصوص می‌توانید برای دریافت مابه‌التفاوت اقدام یا معامله را فسخ نمایید.