صاحبخونه درخواست تخلیه کرده ولی بخاطر اوضاع بد اقتصادی قادر به تخلیه نیستم؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۴ #15785689

باسلام
بنده بخاطر شرایط کامل بر مملکت و شیوع ویروس کرونا از کار بیکار شدم و قرارداد اجاره ملکم ۲ ماه گذشته ولی کرایه رو هر ماه پرداخت کردم ولی الان صاحبخونه درخاست تخلیه کرده ولی بخاطر اوضاع بد اقتصادی قادر به تخلیه نیستم.لطفا راهنماییم کنین چکار کنم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه اجاره را به موقع پرداخت نموده اید و با افزایش کرایه تا سقف مقرر توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا موافقید ، امکان تخلیه وجود نخواهد داشت .

در صورتی که از مفاد قرارداد تخلف از قبیل عدم پرداخت اجاره ننموده باشید موجر با استناد به مصوبه ستاد ملی کرونا نمی تواند حکم تخلیه شما را اخذ کند

حتی در صورت نیاز مبرم صاحبخانه در صورتیکه اجاره بها را بطور کامل پرداخت کرده باشید باتوجه ب دستور ستاد کرونا در جهت حمایت از حقوق مستاجرین فعلا دستور تخلیه اجرایی نخواهد شد

با درود
دستور تخلیه صادر نمی‌شود، جهت تمدید با مالک رایزنی کنید ختم بخیر گردد.
در صورت عدم سازش ایشان یا توافق جدید، فعلا در منزل بمانید و دستور تخلیه ای صادر نخواهد شد.

درود بر شما، با توجه به شرایط فعلی و طبق مصوبات کرونا، در صورت پرداخت مرتب اجاره‌بها و نیز موافقت با افزودن درصد مذکور روی اجاره‌بها در این مصوبه، دستور تخلیه صادر نخواهد شد.

اگر معوقه کرایه ندارید و با افزایش کرایه موافق هستید دستور تخلیه صادر نمیشود

باسلام
با توجه به شرایط کرونا دستور تخلیه صادر نخواهد شد