تحویل موقت واحد غیر قابل زندگی توسط انبوه ساز قانونی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #15740826

سلام،
نظامی بازنشسته و ۱۹ سال عضو تعاونی مسکن هستم! که حتی بعد از بازنشستگی نیز صاحب خانه نشدم در آخرین تجمع اعتراضی شرکت در قرارداد قید کرد در صورتیکه باز هم قادر به تحویل واحدها نباشد سالانه ۱۸٪ خسارت تاخیر تحویل پرداخت نماید هرچند با این تورم و اجاره های سرسام آور عملا خسارت جبرانی نیست لیکن برای فرار از همین مقدار خسارت اعلام کردند که با جمعی از مالکین که خود خوانده خود را نماینده همه معرفی کردند! از ماه آینده شروع به تحویل موقت واحدها به اعضا می نمایند! (برابر مبحث چهارم مقررات ملی ساختمان بهره برداری قبل از صدور گواهی پایان کار غیرمجاز و موجب پیگرد قانونی است ) این برجها فاقد آب و برق و ‌گاز بوده و هنوز در آنها فعالیتهای کارکاهی درحال انجام است
با یک اظهارنامه وفق ماده ۱۵۶ خطاب به مدیرعامل ارشد این پروژه اعلام کرده ام که دریافت موقت را نمیپذیرم و شرکت موظف به پرداخت خسارت تا زمان تحویل قطعی قابل بهره برداری برابر مقررات ملی ساختمان است و ضمنا هرگونه اضافه هزینه برای اضافه کردن آپشن بهتر به مجموعه با توافق افرادی به عنوان نماینده را قبول نداشته و اساسا تا زمانیکه وفق قانون تملک آپارتمانها فراخوان رسمی و قانونی برای مجمع مالکین انجام نشود نمایندگی این اشخاص فاقد وجاهت قانونی برای تصمیمات اساسی میباشد اقدام کن قانونی و کافی است یا بی فایده؟ باید چیکار کنیم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همانطوریکه خودتان اشاره کردید برابر مبحث چهارم مقررات ملی ساختمان بهره برداری قبل از صدور گواهی پایان کار غیرمجاز و موجب پیگرد قانونی است مگر با توافق مالکین
توصیه میکنم فعلا از شکایت خودداری و تحویل بگیریر

با سلام
اقدام شما خوب بوده در صورتی که نتیجه دلخواه خود را نگرفتید می توانید با دادخواست الزام به تحویل مسکن مورد نظر بعلاوه خسارات دیر کرد ایشان را وادار به انجام تعهد خود نمائید. البته اگر بتوانید مجموعا دست به چنین اقدامی بزنید سریعتر به نتیجه خواهید رسید.