در صورتی که این ملک به مزایده گذاشته شود، آیا ساکنین این آپارتمان ها، می توانند مانع از فروش آن ملک بشوند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۴ #15639703

ضمن عرض سلام و خدا قوت
بنده از یک تعاونی مسکن طلبکار هستم و نهایت کار ما به مزایده اموال تعاونی رسید. مالی که برای مزایده از بین چند مال انتخاب شد، از نظر ثبت املاک یک قطعه زمین در تملک تعاونی است حال آن که در آن زمین توسط تعاونی تعداد زیادی آپارتمان ساخته شده و واحدها همگی به اعضای تعاونی واگذار شده ( البته این واحدها سند ندارند، اعضای تعاونی، فقط دفترچه عضویت و در مواردی قولنامه از واحد آپارتمان خود دارند). کارشناس رسمی دادگستری قیمت آن زمین را همراه با ساختمان ساخته شده در آن، ارزیابی کرد که البته بسیار بیشتر از طلب بنده می باشد.
حال کار به مزایده آن ملک رسیده و سؤال بنده این است که در صورتی که این ملک به مزایده گذاشته شود، آیا ساکنین این آپارتمان ها، می توانند مانع از فروش آن ملک بشوند؟ مثلا هر عضو مانع فروش واحد خود بشود؟ آیا اصلا مزایده چنین مالی به لحاظ حقوقی امکان پذیر است؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر آپارتمانه دارای اسناد واگذاری به تاریخ قبل از محکومیت قطعی شرکت باشند امکان اعتراض ثالث و رفع توقیف وجود خواهد داشت .

به نظر باید اساسنامه شرکت موصوف بررسی گردد.اگر واحد ها واگذار دیگر شده باشند دیگه به شرکت تعاونی تعلق نداره هر چند سند هنوز به نام شرکت باشد .لیکن اثبات این امر بر عهده ساکنین خواهد بود