آیا برادرم یا وکیل آن از نظر قانونی میتواند برای تبادل لوایح بنده لایحه یا پاسخی ارائه دهد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۰۷ #15597464

باسلام
طی اختلافی که با برادرم داشتم از او شکایت کردم و بعد از سپری شدن جلسات دادرسی، دادگاه رای به محکومیت برادرم داد که برادرم به این رای درخواست تجدیدنظرخواهی داد
الان دادگاه ابلاغیه داده جهت تبادل لوایح که فرصت ۱۰ روزه داده است
از وکلای محترم درخواست راهنمایی دارم ، بعد از انجام تبادل لوایح و پاسخگویی به تجدید نظرخواهی برادرم .

۱- آیا برادرم یا وکیل آن از نظر قانونی میتواند برای تبادل لوایح بنده لایحه یا پاسخی ارائه دهد؟

و مورد دوم در سامانه عدل ایران که مشاهده میکنم تاریخ ابلاغیه به وکیل ۴ بهمن میباشد اما صبح ۵ بهمن سامانه به روز شده است یعنی ۴بهمن در سامانه از ابلاغیه خبری نبود.

۲ - آیا فرصت ده روزه برای تبادل لوایح از ۴ بهمن شروع میشود یا از ۵ بهمن؟

باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تبادل لوایح به این دلیل است که ممکن است تجدید نظر بدون حضور طرفین رسیدگی کند مهلت ده روز از ابلاغ محاسبه می شود.

سلام
در پرونده های حقوقی به دلیل رعایت اصل تناظر امکان ارسال لایحه مجدد نیست اما در پرونده های کیفری به دلیل جنبه عمومی موضوع دور از دهن نیست
مهلت ده روزه هم از تاریخ رؤیت ابلاغیه توسط شما در سامانه ثناست
تاریخی که شما ابلاغیه رو باز کردید در سیستم ثبت میشه

سلام. لطفا ابلاغیه را دانلود و صفحه اولش را ملاحظه کنید. تاریخ ابلاغ همانی است که آنجا نوشته و در شمارش از فردای تاریخ ابلاغ تا ۱۰ روز فرصت ارسال لایحه دارید.

شمااسخ دهید پرونده به تجدیدنظر ارسال می شود و پاسخ شما برای برادرتان دیگر ارسال نمی شود.

سلام، بعد از ثبت لایحه تجدیدنظرخوانده امکان ثبت لایحه ای در پاسخ نخواهد بود، مهلت ده روز از تاریخ درج ابلاغیه و رویت ان در سامانه ثنا محاسبه می شود.

باسلام
تا ده روز از تاریخ ابلاغ(۱۴) مهلت ارسال لایحه است.

پس از انقضای مهلت ده روز مقرر درقانون جهت تبادل لوایح هیچ لایحه ای پذیرفته از طرفین پذیرفته نخواهد شد