آیا امضای شخص سوم در قولنامه معتبر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۲ #15530896

سلام من دختری ۱۸ ساله هستم. پدرم به صورت قولنامه ای دستی نصف خانه را به نام مادرم زده اما راضی به امضای شخص سوم دیر پای قولنامه نمی‌شود. حتی اجازه آگاه شدن دیگران از این موضوع را نداده. آیا امضای من دارای اعتبار هست یا خیر. زمان عقد قولنامه مذکور سال ها پیش از ۱۸ سالگی من می باشد.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منظور از امضاء سوم ، امضاء شاهد است نیاز و ضرورتی به آن نبوده و امضاء شاهد تنها از باب محکم کاری در اثبات عقد بیع کاربرد دارد . مهم امضاء خریدار و فروشنده است .

سلام
اگر پدرتان با رغبت و رضایت خانه را به نام مادر شما واگذار نموده باشند امضای خود ایشان کفایت می کند و نیازی به امضاء دیگران نیست البته از جهت اینکه در صورت وقوع اختلاف بتوان این موضوع را بهتر اثبات نمود اگر چند نفر شاهد نیز آن را تایید کنند بهتر است

با سلام و احترام
به صرف توافق و امضای مبایعه نامه توسط طرفین ، بیع محقق می شود. لذا امضای شخص سوم نیازی نیست.
البته برای افزایش اعتبار معمله اگر شخص ثالث به عنوان شاهد امضا نماید ، مفید خواهد بود.

افراد زیر ۱۸ سال نمیتوانند شخصا معامله انجام دهند . بنابراین معاملات توسط ولی یا قیم انجام میگیرد.

سلام
صرفا با توافق خریدار و فروشنده بیع واقع شده و امضای شخص سوم نیاز نیست

بیع با امضای خریدار و فروشنده محقق می شود و نیازی به امضای شاهد نیست.