به من میگه از رابطه فیلم گرفته و فردا که دادگاهه میاره به قاضی نشون میده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۷ #15279078

سلام یک ماه پیش شوهر خواهر شوهرم که تو اینستا با هم حرف میزدیم دعوامون شد و تهدید کرد صبح میاد خونه صبح وقتی شوهرم رفت سرکار اومد در زد و من درو باز کردم اومد و با من رابطه برقرار کرد نه داد زدم نه چیزی الان رفته به خانومش گفته و من از خانومش چون اومد خونمون و منو کتک زد شکایت کردم الان به من میگه از رابطه فیلم گرفته و فردا که دادگاهه میاره به قاضی نشون میده من نه تلگرام نه اس ام اس نه زنگ به اون زدم اینستا هم دلت اکانت کردم همون موقع میخوام بدونم باید چیکار کنم میتونن ثابت کنن با اون فیلم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه شخصی اقرار به برقراری رابطه باشما کرده باشد،موضوع قابل اثبات خواهد بود.

سلام اگر منظورتان اثبات عمل زنا می باشد باید عرض کنم صرف ارایه این فیلم به دادگاه اثبات کننده این موضوع نیست مضافا در خصوص این موضوع به خاطر قبح وزشتی آن دادگاه در صورتیکه شاکی وجود نداشته باشد تحقیقات ورسیدگی انجام نمیدهد ..به هر حال حتی اگر فیلمی هم ارایه شود و شمامنکر شوید می تواند اقرار از طرف ایشان باشد که خودش در خصوص این عمل و با اقرار در دادگاه به مجازات محکوم خواهد شد