امکان فسخ قرارداد اجاره پیش از موعد، عدم اجاره موجر به دیگری

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۶ #15232537

سلام خدمت وکلای گرامی، من آپارتمانی را اجاره کرده بودم و بعد از یک‌سال مجددا قرارداد را در آژانس املاک تمدید کردیم. ولی بعد از ۵ ماه، یک مورد اجاره اکازیون از طریق یکی از بستگان برایمان پیدا شد و به موجر اطلاع دادم که زودتر از موعد مایل به تخلیه ملک ایشون هستیم. ایشون هم موافقت کردند ولی گفتند خودمان برای اجاره مجدد آپارتمان به آژانس املاک بسپاریم که هر وقت اجاره رفت، ودیعه ما را عودت دهند. از آن تاریخ به مدت ۴ ماه با اینکه ما ملک را تخلیه کرده بودیم ولی با آژانس‌‌های املاک برای بازدید از آپارتمان همکاری کردیم و نهایتا دهم فروردین یکی از بازدید کنندگان آپارتمان را برای اجاره پسندید ولی موجر گفت مایل به اجاره مجدد آپارتمان نیست! و در حال فروش آن است و قول داد تا پایان فروردین کار فروش ملک نهایی شده و ودیعه ما را عودت دهد. ولی متاسفانه تا الان هنوز این کار انجام نشده و بهانه می‌آورد که خریدار جدید هنوز پول پرداخت نکرده است! با توجه به اینکه قرارداد اجاره ما تا ۲۰ مرداد تمدید شده بود؛ آیا با توجه به صحبت‌های انجام شده، من قانونا اجازه دارم از ایشون شکایت کنم؟ یا تا پایان موعد قرارداد باید صبر کنم و اجاره آن ملک را همچنان پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرفا شما اجاره های که بعداز پیدا شدن مستاجر جدید را نباید بپردازید .
چنانچه قصد شکایت دارید ابتداء باید فسخ اجاره را اثبات نماید
توصیه می شود موضوع را دوستانه حل کنید .

با سلام،در صورتی که توافق بر اقاله در قرارداد آورده شده مستند به تاریخ اقاله و تامین دلیل تخلیه ملک می تولنید استرداد ودیعه را مطالبه کنید والا یا باید اقاله شفاهی را اثبات کنید یا تا پایان مهلت قرارداد جهت استرداد ودیعه صبر نمایید.

سلام هم وطن گرامی
با توجه به توضیحات شما اثبات اقاله شفاهی شما الزامی است

با سلام
قرارداد اجاره در موضوع مطرح شده می بایست با توافق طرفین اقاله(فسخ دوجانبه) گردد لذا اگر توافق مورد نظر را مکتوب نموده اید یا این که دلیلی جهت اثبات توافق دارید،می توانید بر مبنای آن دادخواست مطالبه وجه بابت استرداد ودیعه سپرده شده را مطرح نمایید در غیر این صورت می بایست تا انقضای مهلت اجاره صبر نمایید.

با سلام قرارداد اجاره می‌بایست با توافق طرفین فسخ شود چرا که یک عقد لازم است و مستاجر نمی‌تواند بدون دلایل قانونی تنهایی آن را فسخ نماید

سلام اظهارنامه فسخ مورد اجاره برای مالک ارسال نمایید و سپس در دادگاه دادگاه دادخواست مطالبه وجه علیه مالک مطرح نمایید

سلام برای دادخواست پیش از موعد می بایست توافقات مطروحه را اثبات کنید در غیر اینصورت تا پایان قرارداد امکان آن وجود نخواهد داشت